Ekološka Osviještenost sa LED Displeji

Koristeći LED signalizacija je odličan način za moderno poslovanje proširiti svoje ekološke politike. LED tehnologija je superioran u odnosu na tradicionalne kutiju natpisa u gotovo svakom pogledu, a zeleno za dizanje.

Uzmimo pogled na zelena prednosti LED displeji.

Niži troškovi energije: kao usporedive žarulja i znatno manje od fluorescentnih ili neonska žarulja kao i tradicionalni array LED koristi približno 1/10 što više energije. LED znakovi su izuzetno efikasna i gotovo nitko od potrošene kao višak toplinske energije.

Duži životni vijek: prosječno LED ima Procijenjeni životni vijek 35.000 do 50.000 sati, a to je samo koliko je potrebno za jedan LED svjetlo izblijedi do 70% svoje originalne intenziteta. Životni vijek za LED displeji su ocijenjene 100.000 sati, dajući im znatno duži život nego usporedivi natpisa.

Lakše čišćenje: za razliku od plina temelji žarulja, postoji rizik od opasnih kemikalija curi iz njih u okoliš, su vrlo teško provaliti u oštre krhotine i postoje i nema opasnih materijala u konstrukciji. LED elementi čak može reciklirati!

Bolja preglednost: ako ste zabrinuti da je kvaliteta tradeoff za svoje niske energetske troškove i jednostavne gradnje, ne postoji. LED zasloni imaju bolju vidljivost povrh svega.

Stipendije vlade su dostupni: Ovisno o državi i područje poslovanja, svibanj kvalificirati za vlade stipendije ili kredite ugljika cilj ohrabriti da usvoje zelene tehnologije. Istraži ovo! Ako se kvalificirate, će smanjiti troškove čak i dalje.

Lakše održavanje: jednom LED znak je instaliran, treba zahtijevaju vrlo malo održavanja. Čak i ako nekoliko pojedinačnih LED svjetla ugase neočekivano, jedva utječe na sveukupno svjetlo kapaciteta jer svaki zaslon koristi stotine ili tisuće LEDs. LED znakovi mogu biti ažurirani daljinski, smanjenje troškova plina i ljudstvo.

Sve to dodaje do jednog zaključka: čak i uživaš prednosti svjetlije, bolje natpisa, te će biti ubrzanje ROI prikaz ulaganja! Ako želite istražiti ovo dalje, provjeriti ovaj interaktivni web aplikacija koja pokazuje samo koliko novaca možete uštedjeti tako da ide zelena s LED prikazuje.

Ako imate dodatnih pitanja o prednostima digitalne signage LED, ili samo želite vidjeti više o kako ide zelena s LEDs može uštedjeti novac, samo nam se javite i mi ćemo osigurati te dobiti potrebne informacije.


 

(Source: )

Quick Contact

Contact Information

3.gradnja, Tehnološki park Hengchangrong (Hi-Tech), Shilongzai, grad Shiyan, Šenžen, Kina

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board