Odabirajući najbolji način komunikacije za LED znakovi

LED signalizacija je važna komunikacija znači za tvrtke i organizacije. Kao digitalni znak vlasnika, to je bitno da znate kako komunicirati ili isporučiti sadržaj na zaslonu.

Postoji nekoliko načina za komunikaciju sa svoje LED digitalni zaslon. Važan čimbenik što trebate razumjeti je zahtjevima prikaz ovisiti o vrstu određene instalacije. Ovo će vam odabrati pravu tehnologiju za svoju aplikaciju. Elektronske poruke centar proizvođača može pružiti neke ili sve od ovih načina komunikacije sa njihovih zaslona.

Ovi načini komunikacije mogu biti: teško Ožičen ili bežični

Konstruirajte načini komunikacije MethodsLED znak komunikacije

LED znakovi su obično ožičenoj u prošlosti pomoću serijskog kabela ili telefonske modeme. Ranije se metoda jer znakovi su prefinjeni i ima manje podataka poslat u znak. Kao napredan tehnologija, potpisuje potrebne veće veličine datoteka. Telefon i serijski kabel sredstvo komunikacije Zamijenila ih Ethernet mrežni kabel ili optička. Ethernet i optička postali standard ožičen metoda, dok stariji opcije koriste u posebnim situacijama kao tvornica proizvodnje podove.

1. Ethernet TCP/IP

TCP/IP Ethernet mreža je najčešći način komunikacije.

Ova metoda čini korištenje Ethernet komunikacijske kartice instalirane na računalu i koristi za komunikaciju sa LED-prikazom. Većina LED znak proizvođača ponuditi ovu vrstu povezivanja bez posebne adaptere. Obično se koristi za zidno znakove i znakove koji su bliže zgradi ili mreže kap. Ethernet TCP/IP je izdržljiviji od Fiber optika.
Preporučeno korištenje:

Ethernet kabel ne smije biti više od 300 metara dužine. Ako je udaljen više od 300 metara, produži za povezivanje Ethernet KONCENTRATOR ili Skretnica.

2. Svjetlovodni kabel
Optička je način komunikacije koji koristi optičkih kabela koje koriste svjetla za slanje informacija iz računala na LED sign.

Optička može ići dalje udaljenosti i imaju niže kašnjenje prijenosa. Međutim, to je riskantno i skupo to trčanje i utočište. Vojni signages obično koriste ovaj način komunikacije.

Preporučeno korištenje:

Udaljenosti do 40 milja sa jednomodno i 10 milja koristeći multi modu.
Velike brzine komunikacije za brzo slanje velikih datoteka
Kada trebate pristup znak iz tvrtke široku mrežu
Kada vam je potrebna srednje trošak i brzi način komunikacije

3. telefonski Modem
Telefonski Modem je način komunikacije koji koristi telefonsku liniju za komunikaciju sa znakom.

Brzinu komunikacije kontrolira modem i ovisi o ispravnosti telefonske linije. Telefonska kompanija obično naplaćuje naknadu za ovaj pristup. Kontaktirajte lokalne telefonske tvrtke da biste provjerili imaju li telefonske linije u blizini znak. Računalo također zahtijeva vanjski telefon modema imati pristup LED sign.

4. serijski kabeli

RS232: RS232 je način komunikacije dvije žice. Ovo je jednostavna veza sustava koji je jednostavan za korištenje i instalaciju. Se koristi kada je samo jedna LED zaslon povezan s računalom.
Preporučeno korištenje:
Kada je udaljenost između računala i LED zaslon je manje od 50 stopa (15m)
Prilikom komunikacije s predznakom koristi laptopom.
Prilikom slanja poruka, ne velike datoteke
RS485: RS485 je također način komunikacije dvije žice. Ovo možete povezati nekoliko LED znakovi jednog računara. Ova veza je jednostavan, lagan za korištenje i instalaciju. To zahtijeva korištenje konverter jer većina računala nemaju taj priključak.

Preporučeno korištenje:

Kada je udaljenost između znaka i računala manje od 5000 metara (1500m) ali većim od 50 metara.
Pri slanju poruke samo
Kod spajanja nekoliko Prikazuje pomoću samo jednog računala
Bežične komunikacijske metode

Bežična komunikacija je najbolje koristiti za LED displeji koji su u krugu od 100-200 metara tačke za prijenos. Linije mjesta treba biti jasno bez zidova i građevina između radio.

Ova metoda ima nisku infrastrukturu trošak za implementaciju. Bežične komunikacijske metode za LED signalizaciju variraju u cijeni, pouzdanost i sposobnost.

Uobičajene vrste frekvencija:

900 Mhz: duže udaljenosti, ali sporija brzina podataka
2,4 Ghz: standardni WiFi frekvencija
5 Ghz: veća brzina prijenosa podataka i više secure

1. Radio frekvencije

Radio frekvencija koristi modem koji radi na 900MHz raspon. Sastoji se od odašiljač priključen na računalo i prijemnik koji se nalazi u znaku. Ova metoda se preporučuje za primjenu na otvorenom. Većina proizvođača vole ovu metodu jer omogućava širok raspon vrsta instalacije i ne zahtijeva vod koji se ugrađuju u zemlju.
Preporučeno korištenje:

Bi trebao biti jasan u vidnom polju između predajne računalo i LED sign.
Podržava prijenos udaljenost do 2 milja.

2. bežična mreža
Bežična mreža se ponekad naziva Wi-Fi ili most. Ova metoda obično ima šifriranje podataka ili ključ za pristup mreži i spriječiti neovlašteni pristup.

U ovom se metodom Ankete stranice je potrebno kako bi se osiguralo da se Wireless Ethernet će raditi ispravno. Treba biti pretjerana poslušnost znak na lokaciju odašiljača.
Preporučeno korištenje:

Kada trebate vezu velike brzine poslati veliki film ili Slikovne datoteke za znak.
Signalizacija je moguć s nekoliko računala ili tvrtka široku mrežu.

3. celularni Modem
Stanična metoda Modem dobija na popularnosti, ali to još uvijek ne koristi često. To omogućuje pristup znak preko iste mreže podataka kao pametnih telefona (3g, 4g LTE, itd.). Može se postaviti bilo gdje sve dok mobilni signal je jak i dostupan.

Kada koristite ovu metodu, "Samo podaci" Mjesečni plan kroz bežične komunikacije je potrebno. Za operatera onda će pružiti vanjskim internet IP adresa ćelija Modem (ATT, Verizon, T-Mobile, Sprint) koristit. Ova ćelija Modem priključen znak koristeći osiguran usmjerivač. U znaku poruke se šalju koristeći jedinstvenu IP adresu.
Preporučeno korištenje:

Za znakove u kontroliranim off-site i udaljenim lokacijama.
Za oblak-based sustav za upravljanje sadržajem.
U zaključku

Komunikacija na vaš znak je važna. Razumjeti prednosti i nedostatke svakog metodom prije donošenja odluke. Posavjetovati sa NEWSTAR LED kako bi se osiguralo da dobijete najbolje moguće rješenje i opreme.


 

(Source: )

Quick Contact

Contact Information

3.gradnja, Tehnološki park Hengchangrong (Hi-Tech), Shilongzai, grad Shiyan, Šenžen, Kina

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board