Razvoj kineske LED zaslon industrije

Razvoj kineske LED zaslon industrije
13. srpnja 2015.

Nakon brzo širenje u 2012 LED prikaz industrija prošla integracijskom razdoblju. Većina tvrtki doživio razdoblje niskim bruto marži, sporo povećanje prihoda i kaotična konkurencija unutar industrije. Tržište općenito vjeruje da LED prikaz industrija je bez konkurencije barijere, ozbiljan homogenizacije i niska ulaganja cijene. Međutim, nakon detaljnije istraživanje industrije lanac, otkrili smo da prednosti izvozno orijentirana LEDs dolaze iz njihova superiornost u trošak, horizontalna razvoj tehnologije i prošireno tržište prostor u drugim zemljama. Sa stopom rasta nastavlja pozitivan trend za budućnost, investitora treba obratiti odgovarajuću pozornost na podružnice koje će imati koristi od brzo širi izvozne tvrtke.

Trošak superiornost LED prikaz opreme

Gledajući LED prikaz industrije, kineske firme imaju jasan superiornost u cijeni u odnosu na druge zemlje. Trenutna prodajna cijena za kineske LED zasloni su 35% - 50% od istog proizvoda u drugim zemljama. Čak i uz niže prodajne cijene, Kina je još uvijek u mogućnosti to održavati bolji bruto profitna marža. Glavni razlog za to zbog resursa u Kini se jeftinije i njihova vrijednost dodaje porez (PDV) povrat politike. Ta dva aspekta dopustiti trošak kineske LED Prikazuje biti oko 35% niže nego kod drugih zemalja, povećava Kina je konkurentnost na tržištu.

Istovremeno, korištenje lokalnih fluorescentne rasvjete i glomazno smanjila troškove. Gleda na trošak sastava kineski lokalni LED displeji, većina je u LED rasvjeta koja dopire do oko 39%. Većina tvrtki lokalni kineski otkriti koristiti lokalne LED rasvjeta ili lokalno pakirani LED rasvjete. Tvrtke u drugim zemljama koriste rasvjetu drugih međunarodnih proizvođača (Nichia, Kortec). Podaci pokazuju da je cijena kineske svjetla iznosi 1/3 od drugih međunarodnih proizvođača. Ako pod pretpostavkom da svi troškovi izvan Kine su isti, a samo zbog razlike u cijeni za rasvjetu izvan Kine, trošak od lokalni kineski otkriti je 44% niža od ostalih međunarodnih proizvođača.

Također, plate u drugim zemljama su sedam puta od kineske radnike. Ako cijena ostaje ista, na primjer, rada trošak, zatim cijeli trošak za kineski otkriti će biti manji za 17%. Proizvode kao prazni ormari, čelični okviri, PCB, i drugi imaju velike cijena razlika između Kine i drugih zemalja. Povrh toga, dodajući u trošak dizajna, troškovi lokalnih kineskih proizvoda je 30% - 50% od drugih zemalja. Kineski LED prikaz izvoza uživati povrat stopi PDV 17%. Vlada je prognozirala da podrži daljnji pad troškova.

Kinesko tržište doživljava ograničenja dok tržišta drugih zemalja proširiti

Nakon eksplozivna povećanja u LED zaslon industrije u 2010, cijela industrija doživjela veliki pad. Gledajući podatke iz drugih industrija, bilo je jasno da iako cijeloj industriji usporio, situacija za izvoz je jasno dobar na domaćem tržištu. Sve kompanije imao porast prihoda od prodaje od oko 30%. U istom razdoblju prihod za većinu kineske lokalne tvrtke ostao između-10% i 10%.

Trenutno tehnologiji za industriju izvan Kine su već ekvivalent. Iz perspektive terminala klijenata i nizvodno običaj, mnogi kineski proizvođač, uključujući Newstar Optoelektronička Co., ltd, mi imamo puno zadovoljavajuće performanse u poduzeti velikih projekata od velike izložbene centara u sportskim centrima, čak i za Peking Narodni stadion i Šangaj Expo centru. Iako još uvijek postoji udaljenost između lokalne kineske LED zaslone i zaslone od strane međunarodnih proizvođača, osim pretjeran povisok kraj proizvodi, Prikazuje koje koriste kineski LED svjetla će doseći zahtjeve.

U budućnosti, iako lokalne kineske LED kompanije dalje će ovisiti o proizvodi s višim cijene izvedbe, izvozni posao dalje nastavit će ubrzano razvijati. Lokalni kineski navedene kompanije su optimistični za Dobivanje veće područje za razvoj. Investitora treba obratiti pozornost na podružnice koje će imati koristi od brzo širi izvoza poduzeća.

 

(Source: )

Quick Contact

Contact Information

3.gradnja, Tehnološki park Hengchangrong (Hi-Tech), Shilongzai, grad Shiyan, Šenžen, Kina

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board