Kako smanjiti svjetlo prigušenja LED zaslon?

Svjetlo prigušenja uvijek je održavanje problem na velikim LED digitalni zaslon i matrični zaslon, uz korištenje klima-uređaj, LED također morati usvojiti stalnim trenutne mjere. Piksel to sastoji od više LED je dinamičan kada pod kontrolom svjetlosti se naizmjence, pa Konstantnu struju proizvodi integrirani krug IC i ne odgovara to. Rješenje je korištenje MZD termistor, to ne morate promijeniti izvornu konfiguraciju spoja, samo trebate dodati WMZD termistor prije ili poslije svakog piksela, i napraviti piksela kao otpor "žarulja", na taj način možete smanjiti LED prikaz svjetlo propadanju ekonomski.
Odabir WMZD je prema LED piksela trenutne i paralelno broj, kao što su if piksel se sastoji od 4 do 6 LED/18 ~ 20mA u seriji, onda možete dodati WMZD A20 termistor u toku, kada se temperatura Promijeni od - 40℃ ~ 120℃, trenutna piksela uvijek održavati na 18 ~ 20mA, učinkovito sprječava LED svjetlo prigušenja , a Potrošnja energije A20 termistor je manje od 60 mW.


Ako LED pixel modula 100mA, onda možete koristiti WMZD B100 u krug, ako je modul 200mA, korištenje B100, Potrošnja B100 je manje od 65 mW.

Ukratko, korištenje WMZD termistor u veliki LED ekran je tehnološka inovacija, to ne treba složenih promjena, možete dokazati svoju učinkovitost mimo otkriti modul, termometar, ampermetar, peći ili grijači.

 

(Source: )

Quick Contact

Contact Information

3.gradnja, Tehnološki park Hengchangrong (Hi-Tech), Shilongzai, grad Shiyan, Šenžen, Kina

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board