Kako testirati prigušenja LED svjetlo?

LED svjetlo prigušenja je svjetlo slabi tokom prijenosa, svjetlo blijedi LED od strane svake tvrtke su različiti, postoje svjetlo propadanju i za high-power LED, a to je imati direktnu vezu s temperaturom, uglavnom ovise o čipu, fosfor i tehnologije pakiranja. LED osvjetljenje prigušenja (uključujući svjetlosnog toka prigušenja, promjena boje, itd.), je standardna mjera kvalitete LED, također je veliku zabrinutost da mnogi Proizvođači LED i LED korisnika.

Prema životni vijek definicija za LED proizvoda industrije LED, životni vijek LED je Kumulativno radnog vremena od početne vrijednosti do svjetlo blijedi do 50% Prvobitne vrijednosti. To znači da još uvijek svijetle LED kad LED postiže svoj završetak života. Međutim, u osvjetljenje svjetlo nije dopuštena ako svjetlo izlaz prigušenja na 50%. Tipično, unutarnju rasvjetu svjetlo propadanje može ne veće od 20%, blijedi vanjska rasvjeta nije dopuštena veća od 30%.

U ovom trenutku, bijeli LED svjetlo prigušenja je jedno od najvažnijih pitanja za to je ući na tržište civilne rasvjete. I Proizvođači uglavnom testirali prigušenja na tri načina:

(1) Vizualna metoda: stalno svijetli LED, promatrati svjetlost i promjene boje ljudske oči.

(2) koristite svjetlo boje testiranje instrumenta: to procesu kontinuirano osvijetljena LED, uzmi LED u svijetlu boju test instrument često, a rezultati zapisa ispitivanja, i izvješće rezltati EXCEL ili druge alate.

(3) korištenje profesionalno testiranje instrumenata za mjerenje svjetlo blijedi, koji je stavio LED u testiranje opreme, tijekom neprekidno lit, sustav će su u stvarnom vremenu za praćenje da bi se LED svjetlina i boja promjena, automatski generirati informativni list.

 

(Source: )

Quick Contact

Contact Information

3.gradnja, Tehnološki park Hengchangrong (Hi-Tech), Shilongzai, grad Shiyan, Šenžen, Kina

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board