LED zaslon i brzina osvježavanja

Što je brzina osvježavanja za LED Display?

Brzina osvježavanja LED displeja je broj puta u sekundi LED prikaz hardvera crpi podatke. Ovo se razlikuje od mjera sličica u tom osvježavanja za LED zaslon s uključuje ponovljenih crtež identičnih okvirima, dok se brzina Mjeri koliko često video izvor može hraniti cijeli okvir novih podataka na zaslonu.

Naprimjer, većina film projektori unaprijed od jednog okvira na sljedeći 24 puta svake sekunde. Svaki okvir je osvijetljena dva ili tri puta prije sljedećeg okvira predviđeno je korištenje okidača pred svoju lampu. Kao rezultat toga, film projektor radi na 24 sličica u sekundi, ali ima 48 ili 72 Hz brzina osvježavanja.

Povećati Učestalost osvježavanja za smanjivanje LED zaslon Titranje

Brzina osvježavanja za LED Displeji je Minimalna oko 400 Hz. Ali oko ova vrijednost, video kamera može hvatanje Titranje slike na LED Displeji. Za slike bez titranja, Učestalost osvježavanja trebala biti više od 1000 Hz. Na modernim LED ekranima, ovisno o veličini zaslona i skeniranje tip, osvježiti stope kao visok kao 9000 Hz su lako ostvarive. Učestalost osvježavanja svibanj činiti se dobar, ali za veliku Učestalost osvježavanja, LED zaslon procesor će morati provesti više vremena za crtanje okvira zaslona, tako da Ukupni sjaj može smanjiti. Za Učestalost osvježavanja, led zaslon hardver bi trebao biti sposoban za visoke frekvencije. Ako ne, mogu biti neželjene crte ili sjene na sliku.

* Kao nedostatak visoku frekvenciju osvježavanja, LED prikaz života će biti kratka, u određenoj mjeri.
* Kad izvedeš rješenje, Newstar prodajni inženjeri će razmatrati vaš zahtjev pa i pružiti onaj Najpogodniji za vas.

 

(Source: )

Quick Contact

Contact Information

3.gradnja, Tehnološki park Hengchangrong (Hi-Tech), Shilongzai, grad Shiyan, Šenžen, Kina

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board