LED zaslon općinski aplikacija

Naširoko koristi na planiranje snaga, planiranje transporta, nadzor prostora, sigurnosno nadgledanje i kontrolu polja itd. Visoka razlučivost otkriti koristi na otprema sustav je uglavnom da pojača nadzor nad sliku informacije, ostvariti cilj na vrijeme praćenje i otprema. Mnoge stanice traka prikaza i dvostruki zaslon u boji koji prikazuje kartu informacije i i iz stanice informacija, također je način pokazati informacije otpreme.

Full color LED Display zid je VODIO otkriti tehnologija u području vanjski ukrasni rasvjete, novim proizvodima, koji princip rada pogon i kontrolirana od strane dva dijela, s malom LED svjetla kao svjetlo emitira LED Display jedinični Kvadrat, kvadratnih LED svjetla kroz piksel elemenata prema određenim formiranje matrica ekrana LED ili LED reklamne plakate , plus video kontroler i vezama računala, predstavljaju. LED Display je vrsta energije u vidljivo svjetlo na poluvodičke, prednosti korištenja LED zaslon kao:

a. visoka efikasnost, mala Potrošnja energije.

b. slaba kvaliteta je dobra, jer nema ultraljubičastog i infracrvenog spektra, nema grijanja, nema zračenja, svjetlo LED Display izvor je obično zeleno osvjetljenje.

c. dug život, propadanje svjetlosnog toka do 50% nominalnog vijeka 10 milijuna sati.

d. sef. Jedan napon između otprilike 1,5 v ~ 5V, 20mA radni struju od o.

e. zelena. Reciklirati, bez zagađenja; za razliku od fluorescentne svjetiljke sadrže žive komponente.

f. fleksibilna kontrola, struja može biti prilagođen podešavanjem svjetlo, kombinacija različitih boja svijetle boje, s tajming regulacijski krug kako bi se postigla raznolikost dinamičke varijacije.

Ove prednosti napraviti LED Display smatra da biti idealan zeleno svjetlo, su sve više uspješni u osvjetljenje i prikaz aplikacije u području inženjerstva. Sposobnost obavljanja LED Display boja, rasvjete kontrole, zaštite okoliša i područja, od tradicionalnih neonska svjetla, žarulje, halogene i druge očite prednosti za uštedu energije. LED zaslon piksela možete kombinirati za oblik i dinamički promjenjivom vizualne efekte.

 

(Source: )

Quick Contact

Contact Information

3.gradnja, Tehnološki park Hengchangrong (Hi-Tech), Shilongzai, grad Shiyan, Šenžen, Kina

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board