Led Video zid za oglašavanje ili sportskim događajima

Ako te imati ikada odvažio se zabaviti u nekim od različitih klubova koje ste vidjeli u vašem gradu, te će vjerojatno ste vidjeli LED video zid s zadivljujući izgled i Veliki ekran područja oglasnih sadržaja. Ovo je zbog daisy lanca različite LCD zaslone koji istodobno rade zajedno kako bi stvorili jednu sliku. Ovaj koncept je sposobnost izvršiti prije, ali je uz korištenje onoga što se zove CRT monitore koji su glomazni i cijev koja Projicira slike iz jedne točke u drugu u monitoru samog.

Montaža LED video zid može biti malo prepreden i morat će obaviti profesionalni. Osiguravajući da ovu određenu vrstu postava Installer baš kako treba biti će dati to dugovječnost koju želite i da do besprijekornog rada nakon instalacije. Kada je instaliran jedan od tih jedinica u klubu ili aplikaciju po vašem izboru koriste detaljne korisnik specifičan softver koji će učitati na računalo za vas ili imati disk dostupan za instalaciju izravno na svoje računalo. Bilo koji računalni program koji se razmatraju se koristi za bilo koji od vaše poslovne aplikacije trebao biti user friendly i omogućuju vam da lako konfigurirati svoj specifikaciji. Podešavanje softvera za različite scenarije poput vremena situacijama ili određeni oglas ili glazbe koju osjećate možete pokrenuti kroz LED video zid je jednostavno i praktično uraditi.

Obično ovaj softver će raditi na bilo koju vrstu Windows temeljen Računalo, ali tu su i aplikacije za Linux i Unix operativnim sistemima. Jedna stvar na umu pri odabiru LED video zid je da bih želio imati najbolje moguće otkriti i ako kompanija koje se bave ponude nadograđuje na tom području onda je to nešto što treba uzeti u obzir. Mnoge tvrtke danas nastavljaju s njihovog korištenja LED video zid za ne samo prikaz svrhe ali za reklamne svrhe također.

Različite vrste reklama koje se provode u određenim trenucima možete ciljati javnosti dati bolji pogled na neke proizvode i usluge koje nudite. Ovo je posebno korisno kada velike korporacije imaju velike čekaonicama ili zalaže da pojedinci, i zaposlenici i klijenti, putuju kroz svaki dan. Koristeći neke od informacija koje ste dobili ovdje pomoći u odlučivanju o pravu vrstu LED video zid odvijati stari CRT.


 

(Source: )

Quick Contact

Contact Information

3.gradnja, Tehnološki park Hengchangrong (Hi-Tech), Shilongzai, grad Shiyan, Šenžen, Kina

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board