Na cesti Nacionalnog P10 vanjsko oglašavanje LED ekrana u Rumunjskoj

Nacionalna cesti P10 vanjsko oglašavanje LED ekrana u Rumunjskoj

Newstar vanjski P10 oglašavanje LED zaslon u Rumunjskoj nedavno instalirali. Uz fiksnu instalaciju, vodootporne standardne kabinet, posjeduje 7000CD/m2 svjetlina, osvježavanja stopa daje vizualni stvarnom svijetu ljudi uživati.


Zaslon je instaliran pored nacionalne ceste, to je procijeniti koji protok vozila prolazi unutar vidljivost zona vanjsko oglašavanje LED zaslon Prikazuje iznose petnaest tisuća tjedno. To je stvarno jako dobra lokacija za impresivan oglas.

Kupac kupio LED zaslon od druge tvrtke prije, ali na ekranima uvijek imaju problema i tvornicama ne dajete bilo nakon prodaje podrška, tako da kupac traži novog dobavljača, na početku, kupac u odnosu parovi led prikaz dobavljača iz kvalitete, stav prije, na i nakon-prodaja i Detalji obrade, konačno, vanjski P10mm je vodio otkriti Installer mimo Newstar.

Nakon što je instalacija završena, kupac je zadovoljan sa LED zaslonom i našu uslugu "Želim biti vrlo iskreno s vama i da vam pošalje čestitka o kvaliteti i stručnom radu. Ja sam vrlo sretan da imate priliku raditi s vama, jer zajedno s kvalitetom tvrtke imaju stvarne promjene pripremiti stručni projekti".

Hvala za svi gosti cijeneći kvalitetu proizvoda i usluga. Ako imate bilo kakav upit, recite nam kakvu trebate, Newstar će osigurati najbolje rješenje i pustiti te uživati u struci.

 

(Source: )

Quick Contact

Contact Information

3.gradnja, Tehnološki park Hengchangrong (Hi-Tech), Shilongzai, grad Shiyan, Šenžen, Kina

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board