Što je način skeniranja za LED zaslon?

Način unosa pregledavanjem LED displeja zbunjeni mnogim ljudima, što je to radi? A što je to utjecati za LED ekran? Ovdje dati detaljne informacije:
Znači LED je upravljan od strane IC,
Znači LED isključen.
Svaki pogon IC imati 16 pinova, a najviše može voziti 16 LED čip. Statični pogon znaãi LEDs na LED modul su vođeni IC u bilo koje vrijeme, poput sljedeće slike:

način skeniranja 1/12, znači 1/12 led na modul su vođeni IC u jednom trenutku, a sljedeći put postoje druge 1/12 led se voze.

način skeniranja 1/6, znači 1/6 LEDs na modul su vođeni IC u jednom trenutku, a sljedeći put postoje druge 1/6 LEDs su odvezeni.

Napomena: Jer mijenja način skeniranja skeniranje linije vrlo brzo, i mogu se razlikovati po ljudskim očima, pa u vizualno, smatramo led svjetlo stalno, ali u stvari, način skeniranja imaju led od kada smo ga vidjeli.
Način niske skeniranja može spasiti pogon IC pa spasiti troškova. Ali što je to utjecati na za LED ekran?
(1) svjetlina: Visoke skenirati s više led svjetla na u jednom trenutku, pa svjetlost su viši nego niži način skeniranja, u teoriji, za isti LED display, Statički skeniranja je dvostruko svjetlina skeniranja 1/2 i 1/4 skeniranja je dvostruko osvjetljenje 1/8 skeniranja. Ali to nije apsolutna formulu, jer negdje tamo ne treba toliko svjetlost će nisko tekući i konačno smanjiti svjetlinu.
(2) frekvencija osvježavanja: obično niže skeniranja s niže frekvencije osvježavanja nego viša skeniranja. I ovo je primjenjivo kao višestruki formulu kao svjetlost, jer brzina osvježavanja uglavnom ovise o PCB dizajn.
(3) moći konzumirati: U teoriji, veći skeniranja, viša sila, ovo je primjenjivo više formulu, na primjer 1/5 skeniranja je dvostruko moć pojesti od 1/10 skeniranja. Također, ograničiti aktualnih, tvornicama može smanjiti trenutni i konačno smanjiti moć i svjetlost.
Stoga je vrlo važno odabrati način razumno skeniranja za LED prikaz ne veći to bolje, također ne bi razgovarali. Potrebno im je napokon temeljen na svjetlost, snaga, brzina osvježavanja i trošak, dizajnirati dobar LED ekran.


 

(Source: )

Quick Contact

Contact Information

3.gradnja, Tehnološki park Hengchangrong (Hi-Tech), Shilongzai, grad Shiyan, Šenžen, Kina

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board