Za osposobljavanje
Shenzhen Newstar Optoelektronika Co., Ltd. su potpuni sustav za vježbanje kako bi osigurao besplatnu obuku za kupca. Poslije je sustavan trening, tako da kupac može raditi sistem vješt i svladati neke od osnovnih krivica. Obuka korisnika i na licu mjesta osnovni trening je podijeljen u dvije faze obuke, trening o 2-3 osobe. Tvrtka će biti dodijeljen sa srednje razine naslova i godina iskustva kao profesionalni inženjer trenera. Performanse opreme, strukturna načela, održavanje i upravljanje tehničkim i praktičnim objašnjenja, kupac može svladati postupak metode i tehnike kako bi se osigurala siguran rad nakon završetka treninga. Newstar je odgovoran za obuku tehničkog osoblja imaju različite planove za otvaranje odgovarajuće korake, operacije kao što su tehnologija, osigurati kupac sa detaljnim "programa raspored treninga".
Osnovne obuke
Biti provedena u društvu, glavni detalje uključeni:
Osnovna znanja o računalu
Rada sustava Windows
LED prikaz osnovni princip rada
Operativne postupke i sustave upravljanja
Svakodnevno sustav održavanja i sigurnosne mjere
Lokalni trening
Newstar inženjer će provoditi na licu mjesta kupac i tehničkog osoblja, obuka, učenje prikaz rada sustava, održavanje i što da rade, da biste omogućili operatori svladati postupak metode i tehnike kako bi se osigurala siguran rad normalno nakon završetka master planovi za razne hitne. Otvaranje odgovarajuće korake, operacije i druge srodne tehnologije.
Glavni sadržaj je uključeno:
Instalacija softvera sustava
Svakodnevno održavanje prikazanih informacija
Da se bave jednostavan softver Neuspjeh
Da se bave jednostavan hardverskog kvara
Trening mjesto na gradilištu, zajedno sa instalacije sustava za osposobljavanje i ispravljanju grešaka, operator sustava za sudjelovanje u sustavu instalacija i otkrivanje pogrešaka hardvera i softvera.
Tablica treninga


Slijepo crijevo
1. računalo hardver i Operacijski sustav znanja. Primjerice: izbor grafičke kartice i matične ploče, operativni sistem. (XP/2000).
2. zajedničko razumijevanje sučelje. Npr: COM DVI VGA PCI RJ45.
3. sustav kartice, vodove i signalizaciju i veze bilježaka. Npr: moć, Razvodne kutije, kontrolirati udaljenost itd.
4. distribucija okvir Konfiguracija i korištenje. Detalje, molimo pogledajte: Newstar inženjering instalacijski vodič
5. princip rada zaslona. Npr: Sinkroni, asinkroni, pravi piksela, virtualni piksela, stalne aktualne, stalnim naponom, modul kabineta struktura.Quick Contact

Contact Information

3.gradnja, Tehnološki park Hengchangrong (Hi-Tech), Shilongzai, grad Shiyan, Šenžen, Kina

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board