Fazi najam LED zaslon rješenje

Fazi LED zaslon možete podijeliti cjelokupnu sliku u nekoliko blokova ili postići velik dinamički zaslon s više običnih videom, koji mogu ostvariti prekriti slike tekstovi, close-up slika, Listanje tekstova, horizontalno i vertikalno kretanje itd. Fazi renta prikaza je naširoko koristi u velikim zabavišta i velike događaje za svoje male težine, brzu montažu i uputila, lako održavanje, koji se mogu uglavnom podijeliti u visećim ekrana, Kat stoji ekran i Plutajuća ekrana.


Opis.

1. umrijeti-lijevanje aluminija struktura, deformacija pomoćnika i jednostavan za transport. Osim toga, to je zgodan to sastaviti i rastaviti.
2. podupire signala protoka nasumično, zadovoljava različite polja i stavlja kako bi se stvorili efekti različitih slika.
3. equips profesionalnih video-procesor, koji podržava formate signala kao AV, DP, VGA, DVI, YPBPR, HDMI, SDI itd.
4. podržava Podešavanje svjetline i balans bijele boje prilagođene podešavanje sa 256 razina, koja omogućuje korištenje mješavina različitih serija prikaza.
5 i vanjski proizvod dobar učinak voda dokaz, sa IP65 zaštitu, primjenjuje za otvoreni najam.
6 Opremanje sa svakom spec. let slučajeva, koje su prikladne za trgovina i prijevoz, i također dobro za zaštitu zaslona.
7. posjeduju visoko Osvježavajuće frekvencija koja zadovoljava potrebe različitih fotografija u različitim prilikama, osim toga izbjegava treptaju fotografiranje učinkovito.

Najam LED Display podizanje strukture

Opće oprema za pozornicu prikaza

1. video procesor s više signala kanala, zadovoljavajući prekidač različitih perspektiva iz emisija uživo, reklamne slike i na sceni intervju;

2. spojnica vrsta visoka i Nova oprema dijeli cjelokupnu sliku u nekoliko blokova kako bi se postigla velik dinamički zaslon s više običnih videom;

3. DVI distributer koristi digitalni video izlaz za više jednosmjerna digitalni video ulaz i multi-kanalni video Izlazna funkcija za prikaz slika isti izvor signala za DVI sa više digitalni zaslon terminala u sustav multimedijskih aplikacija.

Fazi najam LED prikaz kontrole sustava

Što je prednosti u Newstar fazi najam LED Display.

1. good kvaliteta sirovina

Kao Europa i Amerika su glavna tržišta Newstar čiji klijent imaju visoki standardni zahtjev na proizvodu. Newstar ima viši standard o odabiru sirovina i njegova IPQC tehologija.

2. proizvod kvalitete i stabilnosti, rješenje usluga

Prije pakiranja i otpreme, serija inspekcije i testiranja kao što su ciklus ispad Test smrti lampa inspekcija, ispitivanje vibracija, ect osigurati njegovu stabilnost proizvoda.

Newstar osigurati fazi najam rješenja u skladu s koristeći zahtjeva klijenata. Kao što su video obrada, sastaviti struture dizajn i rješenje savjetovati.

Prije izbora na pozornici najam LED Display projekta i kupovine, Dobrodošli posjetiti Shenzhen Newstar Optoelektronika co!

Quick Contact

Contact Information

3.gradnja, Tehnološki park Hengchangrong (Hi-Tech), Shilongzai, grad Shiyan, Šenžen, Kina

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board